Campanie „Fii Mai Bun” 2021

Publicat de: Data publicarii: 23 decembrie 2021 Categorie: Evenimente

Sărbătoarea Crăciunului e sărbătoarea nașterii speranței, o promisiune a unei lumi mai bune, mai cu grijă de aproape și unită în fapte bune.

Azi, în curtea centrului nostru de zi de pe Valea Roșie 77, am primit cu mare drag și bucurie colindători de la Colegiul Național Mihai Eminescu Baia Mare, coordonați de doamna profesor Anca Gavra, de la Csei Baia Mare Maramureș și de la Colegiul de Arte Baia Mare, coordonați de doamna învățătoare Walter Cristina.Surpriza evenimentului a fost trupa Millenium si Andreea Ciocotișan, care ne-au încântat cu un program de colinde tradiționale, din inima Maramureșului.

Pe lângă bucuria colindului oaspeții noștri au oferit copiilor beneficiari ai centrului și ai proiectelor în care suntem implicați câte o pereche de ghete noi, care să-i ajute să se poată bucura de iarnă și de zăpadă. Am făcut împreună bradul și ne-am bucurat de un ceai fierbinte și de o ninsoare de poveste.

Mulțumim celor care au donat în cadrul campaniei “Încalță un copil”, derulată de TL+ și coordonată de Mica Svab.Mulțumim și cadrelor medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta „Dr Constantin Opris” Baia -Mare: Sandor Remetan Teodora, Costin Ruxandra, Hotea Amalia, Constantina Felicia si Cremene Simona pentru donații.

Mulțumim tututor celor care s-au implicat în organizarea acestei acțiuni și care ne-au ajutat să le oferim copiilor din proiectele noastre : Acasa, Viitorul și Conteaza pe noi, o pereche de ghete pe măsura lor, noi, numai bune de mers la săniuș.

Acțiunile noastre vor continua și în zilele următoare și, după cum bine știți, vom fi alături de cei aflați în nevoie și după sărbători, prin acțiuni concrete!